Τα 10 Σημεία Που Πρέπει Να Γνωρίζετε Πριν Την Επίσκεψή Σας

20 Μαρ 2015

1. Η προσφερόμενη θεραπεία είτε πρόκειται για χειρουργική, προσθετική εργασία ή υγιεινή στόματος γίνεται με τοπική αναισθησία και εγγυόμαστε ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένας πόνος.
2. Σε περιπτώσεις έντονου φόβου δημιουργούμε συνθήκες χαλάρωσης του ασθενή.
3. Οι εγκαταστάσεις μας είναι πλήρως και ειδικά οργανωμένες, ώστε να παρέχουν ασφαλή θεραπεία σε κάθε οδοντιατρικό περιστατικό, όσο ακραίο και αν είναι.
4. Εργαζόμαστε σε μακρές συνεδρίες μέχρι 8 ώρες ημερησίως, κατά τη διάρκεια των οποίων με πολύ οργανωμένο τρόπο, παρέχουμε την οδοντιατρική θεραπεία που διαφορετικά θα διαρκούσε πολλές εβδομάδες.
5. Στις εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνεται το εργαστήριό μας όπου κατασκευάζονται όλες οι προσωρινές προσθετικές αποκαταστάσεις, έτσι ώστε ο ασθενής φεύγει από το χώρο μας με πλήρη αποκατάσταση του στόματός του. Η προσωρινή τοποθέτηση δοντιών παρέχει αποκατάσταση λειτουργική και αισθητική μέχρι να ολοκληρωθεί η μόνιμη κατασκευή.
6. Χρειάζονται μόνο 17 ημέρες από τη πρώτη συνεδρία των 8 ωρών μέχρι τη δεύτερη και τελική συνεδρία, κατά την οποία τοποθετείται η τελική προσθετική κατασκευή στο στόμα.
7. Όλες οι απαραίτητες αλλαγές, προσθήκες, σκιάσεις της πορσελάνης κλπ. γίνονται στο χώρο μας.
8. Διαθέτουμε εξαιρετική και σπάνια οδοντιατρική εμπειρία σε ακραία περιστατικά.
9. Διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας οδοντιατρικό μηχανολογικό εξοπλισμό.
10. Οτιδήποτε χρησιμοποιείται, κατασκευάζεται κλπ τόσο στο οδοντιατρείο μας όσο και στα εργαστήρια, φέρει τις καλύτερες πιστοποιήσεις/εγγυήσεις και έχει περάσει από αυστηρότατους ελέγχους.

Share