ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

drgarefis_odontiatros_16

 

Έχοντας ως επίκεντρο τις ιδιαίτερες λειτουργικές και αισθητικές ανάγκες του κάθε ατόμου,  και τιμώντας παράλληλα την εμπιστοσύνη του, προσανατολιζόμαστε κάθε φορά στην ειδική θεραπεία, η  οποία ταιριάζει απόλυτα σε εκείνον.

Η “τέλεια λύση” ωστόσο, δεν είναι συνήθως μονοσήμαντη, και έτσι τις περισσότερες φορές στο σχεδιασμό μας υπάρχει συνδυασμός οδοντιατρικών διαδικασιών, όπως:

– Περιοδοντική θεραπεία

– Ενδοδοντική θεραπεία (δηλ. απονευρώσεις δοντιών)

– Σφραγίσματα, χτίσιμο δοντιών

– Εξαγωγές με μικροχειρουργική, συρραφή

– Τοποθέτηση εμφυτευμάτων

– Στεφάνες, γέφυρες από πορσελάνη

– Κινητές μερικές – ολικές οδοντοστοιχίες

– Ολική στοματική αποκατάσταση

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι παραπάνω θεραπείες απαιτούν εκτός από εξειδικευμένες γνώσεις και επαγγελματική εμπειρία, ιδιαίτερη προσέγγιση στον τρόπο εφαρμογής ώστε ο ασθενής να μην ταλαιπωρηθεί  κατά τη θεραπεία, δαπανώντας μεγάλο αριθμό ωρών.

Καταφέραμε και εξελίξαμε ένα μοναδικό σύστημα οδοντιατρικής πράξης. Εφαρμόζουμε όλο το θεραπευτικό μέρος καθώς και την προετοιμασία του φραγμού σε διάφορα στάδια, χειρουργικά, λειτουργικά και αισθητικά, στην πρώτη συνεδρία και ολοκληρώνουμε προσθετικά τις μόνιμες εργασίες με ένα δεύτερο και τελικό ραντεβού.

90% Λιγότερος Χρόνος Θεραπείας
100% Εξαίρετο Αποτέλεσμα

Σε όλες τις περιπτώσεις των συνδυασμένων οδοντιατρικών υπηρεσιών, ως σταθερή διαδικασία εφαρμόζουμε την πλήρη θεραπεία στο πρώτο ραντεβού και την ολοκληρώνουμε με ένα δεύτερο και τελικό ραντεβού, όπου τοποθετούμε την τελειωμένη προσθετική εργασία, σε 15 ΜΟΝΟ ΗΜΕΡΕΣ από το πρώτο ραντεβού.

Αυτό σημαίνει ότι με δύο μακράς διάρκειας επισκέψεις ολοκληρώνουμε την οδοντιατρική εργασία σε χρονικό διάστημα ενός μηνός.

Ισως ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αλήθεια και είναι η καθημερινή μας πρακτική στην εξάσκηση της οδοντιατρικής επί ασθενών.

Σεβόμενοι πλήρως τον πολύτιμο χρόνο του κάθε ατόμου, δίνουμε μεγάλη προσοχή στο χρόνο εκτέλεσης της θεραπείας που είναι σπουδαίος παράγοντας στο σημερινό τρόπο ζωής.

Dr Γαρέφης - #

Σε ότι αφορά τις εξαιρετικές περιπτώσεις όπου παρεμβάλλονται εμφυτεύματα, και λόγω συγκεκριμένου πρωτοκόλλου δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στην άμεση φόρτιση του εμφυτεύματος, τότε και μόνο τότε πρέπει να περιμένουμε κάποια χρονική περίοδο μέχρι να εφαρμόσουμε την τελική προσθετική εργασία. Μονάχα, σε τέτοιες περιπτώσεις ένα τρίτο ραντεβού είναι αναγκαίο.

Ο ασθενής μας πάντα γνωρίζει εκ των προτέρων εάν πρόκειται για τέτοια περίπτωση.

Γνωρίζει επίσης ότι θα φύγει από το χώρο μας με προσωρινή προσθετική λύση και ότι θα τον ξαναδούμε στο επόμενο ραντεβού.  Ως εκ τούτου είμαστε πάντα μέσα στα χρονικά πλαίσια που προγραμματίστηκαν και προκαθορίστηκαν στην αρχική συζήτηση με τον ασθενή.