Λεύκανση Δοντιών

Σε Ποιούς Απευθύνεται

Όλοι επιζητούν και αξίζουν ένα καθαρό και περιποιημένο στόμα, που είναι απαραίτητο για την διατήρηση της υγείας όχι μόνο του στόματος αλλά και ολοκλήρου του οργανισμού. Αυτό επιτυγχάνεται με την τακτική προληπτική εξέταση και τον καθαρισμό των δοντιών.

Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που το αισθητικό αποτέλεσμα μετά από τον προληπτικό καθαρισμό, δεν είναι ικανοποιητικό.

Αυτό μπορεί να συμβαίνει διότι η χρωματική παλέτα των φυσικών μας δοντιών είναι μεγάλη, και στη φύση απαντώνται από πολύ λευκά ως πολύ σκούρα δόντια. Επίσης, με το πέρασμα του χρόνου, και συνδυαστικά με τις διατροφικές συνήθειες ή το κάπνισμα, τα δόντια προσροφούν διάφορες χρωστικές μέσω των οδόντο -σωληνάριων τους.

Αν ο δικός σας τόνος λοιπόν, σας φαίνεται σκούρος, τότε η “λεύκανση” είναι μια εφαρμογή που αλλάζει προς το ανοιχτότερο το χρώμα του οδοντικού φραγμού.

Η Διαδικασία της Λεύκανσης

Η λεύκανση πραγματοποιήται στο οδοντιατρείο μας σε ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ,  κάτω από την επίβλεψη του αισθητικού οδοντιάτρου Dr Γαρέφη και του εξειδικευμένου προσωπικού. Ακόμη, μπορεί να δοθεί και ηπιότερο λευκαντικό σκεύασμα για το σπίτι. Στην κλινική μας μετά την αποτρύγηση και τη στίλβωση των δοντιών, απομονώνουμε μαλακούς ιστούς και εφαρμόζουμε πάνω στις οδοντικές επιφάνειες λευκαντικές ουσίες, που δρουν συνδυαστικά με συσκευές λευκάνσεως .

Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!

Για τη διατήρηση του αποτελέσματος απαιτήται επανάληψη της εφαρμογής σε τακτά χρονικά διαστήματα. Με συντηρητικό, οικονομικό τρόπο, ανώδυνα, σε μια μόνο συνέδρια, μπορείτε να βελτιώσετε την εικόνα σας χαρίζοντας στον εαυτό σας λευκότερο και λαμπερότερo χαμόγελο.