Οδοντικά Εμφυτεύματα

Για Ραντεβού

Γιατί είμαστε οι καλύτεροι στα εμφυτεύματα ..

Καλωσορίσατε στην ολοκληρωμένη στοματική φροντίδα, για το υγιές χαμόγελο που σας αξίζει. Η εξειδίκευση του Dr. Paris Garefis στα εμφυτεύματα και την ολική αποκατάσταση στόματος μετράει 45 χρόνια ενεργά. Εμπειρία που μορφώθηκε μέσα στον ρυθμό των εξελίξεων, διατηρώντας οδοντιατρική κλινική στο Μπέβερλυ Χιλς, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ για πάνω από 25 χρόνια. Με το ίδιο συνεπές σύστημα, με κέντρο τον ασθενή, η οδοντιατρική κλινική του Dr. Paris Garefis στην Κηφησιά διαθέτει την τελευταία λέξη σε οδοντιατρικό εξοπλισμό και χειρουργικές τεχνικές και υποστηρίζει την επίλυση οποιουδήποτε οδοντιατρικού θέματος σας απασχολεί. Η αποκατάσταση του στόματος με εμφυτεύματα και προσθετικές εργασίες πάνω σε αυτά πραγματοποιείται ανώδυνα, σε ελάχιστες συνεδρίες, με εγγυημένα τέλειο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιούνται επώνυμα εμφυτεύματα μεγάλων οδοντιατρικών οίκων, που η τεχνογνωσία και η έρευνά τους οδηγεί τις εξελίξεις, όπως και η τεχνογνωσία L-PRF, η επανάσταση στην οστική αναγέννηση. Νιώστε τη διαφορά στην προσέγγιση του Dr. Paris Garefis και των μακρόχρονων συνεργατών του, νιώστε εμπιστοσύνη. Η ποιότητα ζωής σας, στα σωστά χέρια.

Πολυετής εμπειρία

Με συνεχή κατάρτιση στα οδοντικά εμφυτεύματα

Γρήγορη εφαρμογή

Απαιτούνται ελάχιστες συνεδρίες

Προσιτές τιμές

Ασυμβίβαστη ποιότητα σε λογικό κόστος

Ανώδυνη διαδικασία

Τέλειο χαμόγελο χωρίς ταλαιπωρία.

Τι Είναι τα Οδοντικά Εμφυτεύματα

Το οδοντικό εμφύτευμα είναι μια ριζόμορφη ή κυλινδρική κατασκευή από χειρουργικό τιτάνιο, ένα υλικό απόλυτα βιοσυμβατό με τον οργανισμό μας.

Τα οδοντικά εμφυτεύματα έχουν μεγάλη ποικιλία μεγεθών, ώστε να ανταποκρίνονται εξατομικευμένα σε κάθε περιστατικό. Τοποθετούνται, όπωσδήποτε από καταρτισμένο και έμπειρο χειρουργό οδοντίατρο, στο οστό της άνω ή της κάτω γνάθου, αντικαθιστώντας έτσι τις ρίζες δοντιών που λείπουν (ή που πρέπει να εξαχθούν, ταυτόχρονα με την επέμβαση της τοποθέτησης των οδοντικών εμφυτευμάτων). Μεταξύ του οστού κ των εμφυτευμάτων αναπτύσσεται ένας ισχυρός μηχανικός δεσμός, που καλείται οστεοενσωμάτωση. Αυτή εξασφαλίζει και την μακροβιότητα στο αποτέλεσμα.

Ο χειρουργός οδοντίατρος επιλέγει μέσα από ένα μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων τα πλέον κατάλληλα, και τα τοποθετεί πάνω στα εμφυτεύματα. Πάνω στα εξαρτήματα τοποθετεί προσθετικές κατασκευές, οι οποίες αντικαθιστούν τις οδοντικές απώλειες του φραγμού. Έτσι αποκαθίσταται ιδανικά τόσο η μασητική λειτουργία όσο και η αισθητική του στόματος.

Σε Ποιούς Τοποθετούνται τα Οδοντικά Εμφυτεύματα

Μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού, ανεξαρτήτως φύλλου και ηλικίας, έχει βρεθεί στη δύσκολη θέση απώλειας ενός ή περισσότερων δοντιών, σε άνω ή κάτω γνάθο για διαφορετικές αιτίες κάθε φορά.

Η απουσία δοντιών στους φραγμούς καθιστά τη μασητική λειτουργία αλλά και την αισθητική του στόματος έλλειπή. Επιστημονικές  μελέτες που βασίζονται σε αποτελέσματα ερευνών που ξεπερνούν τα 50 έτη, δείχνουν ότι τα εμφυτεύματα επιτυγχάνουν εξαιρετικά αποτελέσματα ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους ενήλικες ασθενείς.

Στην κλινική μας μετά από ψηφιακούς ακτινογραφικούς ελέγχους, συνέντευξη, ιστορικό αλλά και κλινική εκτίμηση με μελέτη κάθε παραμέτρου, ορίζεται το σχέδιο θεραπείας που θα καλύψει στο μέγιστο τις ανάγκες του ασθενούς.

Πώς τοποθετούνται τα Οδοντικά Εμφυτεύματα

Τα 15 έτη ιατρείο στο Beverly Hills μ’ ένα πελατολόγιο στο οποίο συμπεριλαμβάνονται κάποιοι από τους μεγαλύτερους αστέρες του Hollywood, σε συνδυασμό με την πολυετή ενασχόλησή μας, καθώς και με τη συνεχή κατάρτισή μας στο χώρο των εμφυτευμάτων, μας οδηγούν στην κορυφή των εξελίξεων. Η εμπειρία μας μπορεί και εφαρμόζει λύσεις σε ασθενείς με μονές απώλειες δοντιών ή νωδών γνάθων, τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά.

Η χειρουργική διαδικασία είναι ΑΝΩΔΥΝΗ και εφαρμόζεται με τοπικές αναισθησίας ή και κατ’ επιλογή συνδυαστικά με ενσυνείδητη αναισθησία (μέθη) με την παρουσία αναισθησιολόγου. Η διάρκεια της διαδικασίας διαφοροποιείται κάθε φορά, και εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος. Υπάρχει πάντοτε μεγάλος αριθμός εμφυτευμάτων, διαφόρων μεγεθών, από εταιρίες καταξιωμένες στο χώρο για την απόλυτη επιλογή ανά περιστατικό.
Με χειρουργικό πρωτόκολλο “ανοίγονται” τα ούλα, ενώ με διαδοχικό τρυπανισμό τοποθετούνται τα εμφυτεύματα και επανάσυραπτονται οι μαλακοί ιστοί. Κατά τη χειρουργική τοποθέτηση των εμφυτευμάτων, μπορεί να απαιτηθούν συνδυαστικά επιπλέον χειρουργικές τεχνικές αύξησης οστών γνάθου ή ανύψωσης ιγμορείου, ώστε να επιτευχθεί ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Ο ασθενής φεύγει ΠΑΝΤΑ με προσωρινές κινητές οι μόνιμες κατασκευές έχοντας εξασφαλίσει μασητικό και αισθητικό αποτέλεσμα. Ο ασθενής δεν πονάει, ενώ το πιθανό οίδημα που μπορεί να εμφανιστεί στην περιοχή, υποχωρεί άμεσα. Έτσι, ο ασθενής μπορεί σύντομα να επιστρέψει στους ρυθμούς ζωής του.

Σε δεύτερο χρόνο ο ασθενής επιστρέφει και με την αποτύπωση της περιοχής και την αλλαγή των εξαρτημάτων επί των εμφυτευμάτων, τοποθετούνται οι μόνιμες προσθετικές εργασίες. Όλη η διαδικασία χρειάζεται μόνο 3 συνεδρίες.

Η πολυετής εμπειρία του χειρούργου Dr Γαρέφη και του προσωπικού της Κλινικής, εξασφαλίζει για τον ασθενή ανώδυνη εμπειρία και ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα.
Τα οδοντικά εμφυτεύματα όπως και τα φυσικά μας δόντια, θέλουν συνεδρίες επανεξέτασης και πρόληψης για τη μακροχρόνια διατήρηση του άρτιου αρχικού αποτελέσματος.

Χαιρόμαστε να βλέπουμε τους ασθενείς μας απόλυτα ευχαριστημένους, έχοντας ικανοποιήσει όλες τις προσδοκίες τους για ένα υγιές και λειτουργικό στόμα αλλά και για ένα διάπλατο χαμόγελο!