Οδοντικά Εμφυτεύματα άνω γνάθου με βιδωτή μόνιμη γέφυρα πορσελάνης

• ΑΝΩ Εμφυτεύματα με βιδωτή μόνιμη γέφυρα πορσελάνης
• ΚΑΤΩ Μόνιμη γέφυρα πορσελάνης

Φωτογραφίες αρχικές και τελικές
15 χρόνια επανεκτίμηση

Αυτό είναι ένα ακραίο περιστατικό. Ο ασθενής είχε παραμελήσει εντελώς το στόμα του για χρόνια εξ αιτίας της φοβίας του προς την οδοντιατρική καρέκλα. Η κλινική και ακτινογραφική εικόνα του καθώς & η μελέτη της τρισδιάστατης απεικόνισης με ανάρτηση μοντέλων σε αρθρωτήρα μας υπέδειξε και το σχέδιο θεραπείας. Ο ασθενής με το εξειδικευμένο προσωπικό της κλινικής κατέστη δυνατό να συνεργαστεί & να απαλλαγεί από την φοβία του.

Στην άνω γνάθο εξήχθησαν τα υπάρχοντα δόντια καθώς ήταν αναγκαίο και τοποθετήθηκαν στις ιδανικές θέσεις οδοντικά εμφυτεύματα πάνω, στα οποία προσαρμόστηκε ακίνητη, κοχλιούμενα επισκέψιμη προσθετική γέφυρα, υπέρ κατασκευή ,από μέταλλο πορσελάνη που αποδίδει με απόλυτη φυσικότητα ένα άρτιο αισθητικο κ λειτουργικό αποτέλεσμα.

Στην κάτω γνάθο που κατέστη δυνατό να διατηρηθούν δόντια εφαρμόστηκε ακίνητη γέφυρα μέταλλο πορσελάνης όμοιας αισθητικής & λειτουργικότητας.
Ο ασθενής επέστρεψε στην κοινωνικοποιημένη ζωή που για σειρά ετών του είχε στερηθεί. Ξεπέρασε τη φοβία του & ακολουθεί έως σήμερα το πρόγραμμα των επανεξέτασεων του στόματος του.

Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για την συμβολή μας στην βελτίωση της ζωής των ασθενών μας.